Om sommeren vil vi ofte utforske og prøve nye ting, enten det er et nytt land, nye steder eller nye smaker. Det er derfor sommeren gir en helt perfekt anledning til å teste ut en ny og annerledes type lunsj.
For hva skjer når franske pannekaker møter sommersol i Oslo? Noe helt magisk, noe helt uventet – og noe som du absolutt bør prøve.
Midt i hjertet av Grünerløkka, på Thorvald Meyers gate 67, finner du oss – stedet som viser folk i Norge at crêpe er mer enn franske tynne pannekaker, og mer enn bare dessert. Crêpes er alt du trenger for en unik smaksopplevelse, og det er kun fantasien som setter grenser.
Hos oss i Crêperie De Mari finner du den beste kombinasjonen av søtt og salt, overraskende smaker og spennende sammensettinger. Det mener også mange av våre besøkende.
Med 4.4 stjerner på Trustpilot fordelt på 233 anmeldelser, har vi plukket ut seks av de crépene som folk snakker mest om.
Her er en liste over favorittene så langt – perfekt for deg som vil starte reisen inn i vårt levende og fargerike lunsjunivers.
Består av tunfisk med snøfriskost, cherrytomater, sorte oliven, soltørkede tomater, hvitløk, fersk spinat og ruccolasalat, blandet med sterk rose harissa – for et lite spicy kick.
Denne crêpen får skryt for sin unike smakskombinasjon og trekkes ofte frem som en annerledes og minneverdig opplevelse.
Fersk mozzarella, saftig grillet kyllingbryst og grønn pesto.
Et lettere, men smakfullt alternativ. Mange blir overrasket over hvor frisk og “sunn” en crêpe kan smake, samtidig som den var svært velsmakende. Derfor er dette en av våre favoritter i lunsjen.
Sprøstekt bacon, egg, snøfrisk, fersk spinat, soltørkede tomater og cherrytomater, servert med ruccolasalat. Mange velger også å legge til avokado.
Dette er en populær klassiker hos oss. En gjest beskrev denne som “en fantastisk crêpe”, og la vekt på at den var “så forskjellig fra noen annen crêpe de noen gang hadde spist før”. Den fine balansen mellom kjøtt og grønt gir deg en mettende, grønnsaksrik og fargerik lunsj.
Grillede sopp, karamellisert løk, fersk spinat, hvitløk, cherrytomater, snøfrisk, soltørkede tomater – servert med fersk ruccolasalat og balsamico.
Denne crêpe er populær blant gjester som ønsker et godt vegetarisk alternativ. Flere har nevnt denne som overraskende, og som en virkelig god, smakfull og tilfredsstillende vegetarlunsj. .
Fersk spinat, cherrytomater, soltørkede tomater, sorte oliven, hvitløk, avokado – servert med fersk ruccolasalat og balsamico.
Denne veganske crepen er populær blant gjester som ønsker et vegansk og friskt måltid. Den beskrives som smakfull og perfekt som en sommerlunsj.
Fersk spinat, cherrytomater, grønn pesto, soltørkede tomater, sorte oliven, hvitløk – servert med fersk ruccolasalat og balsamico. Til denne retten kan du velge mellom ostene: Mozzarella, Snøfrisk, Chèvre eller Brie.
Ønsker du en vegetarisk lunsj i Oslo, er denne crêpen verdt å teste ut. Rost som et fyldig og mettende vegetarisk måltid. Flere beskriver retten som et fullverdig og gjennomtenkt måltid hvor kombinasjonen av ingredienser, råvarer og smaker faktisk har blitt prioritert, istedenfor kun å fungere som et alternativ for de som ikke spiser kjøtt.
Få ting sier «sommer» mer enn et glass iskald, hjemmelaget limonade.
Hos oss får du en frisk og syrlig variant – perfekt til å nyte i sola, ved siden av en crêpe.
Mange av våre gjester trekker frem limonaden som et eget høydepunkt – og vi skjønner hvorfor.
Om limonade likevel ikke er din greie, tilbyr vi også mange andre kalde alternativer, både med og uten alkohol.
Velkommen til en lunsj der fransk tradisjon møter moderne kreativitet inspirert av det mangfoldige og kosmopolitiske miljøet man finner i Gründerløkka.
Nyt smaken av sommer – og et lite stykke Frankrike – midt på Løkka.
Vi gleder oss til å se deg snart!
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies). Ved å fortsette å bruke dette nettstedet, aksepterer du vår bruk av informasjonskapsler. Lær mer