fbpx

Lunsj i Grunerløkka: Om Creperie De Mari

Ta med eller nyt på stedet!

Bestill lunsj fra Creperie De Mari i Grunerløkka

Klikk på lenken

Følg den eksterne linken og velg et passende tidspunkt for å hente din bestilling

Velg din favorittmat

Bla gjennom vårt lekre utvalg av retter, og reserver den maten du ønsker å ha med deg

Møt opp til avtalt tid

Kom til Creperie De Mari i Grunerløkka på det spesifiserte tidspunktet og hent din ferdigpakkede lunsj

Våre kjerneverdier hos Creperie De Mari

På Creperie De Mari er vi drevet av lidenskap for kvalitetsmat og eksepsjonell service. Vi tror at en god matopplevelse handler om mer enn bare de ingrediensene som finnes på tallerkenen. Derfor har vi definert fire hovedmål som guider alt vi gjør – fra valg av ingredienser, til måten vi møter hver eneste kunde på. Enten du besøker oss for første gang eller er en fast kunde, ønsker vi å gi deg en uforglemmelig opplevelse i hjertet av Grunerløkka

Lunsj Grunerløkka

Vår meny på Realize Creperie De Mari i Grunerløkka.

Utforsk et bredt utvalg av deilige crêpes, perfekt tilberedt med de fineste ingrediensene. Enten du er ute etter noe søtt, salt, vegansk eller tradisjonelt, har vår meny noe for enhver smak. Perfekt for en lunsj i Grunerløkka eller en koselig lunch sammen med venner. Ta et dykk inn i våre kulinariske mesterverk på et av de mest sjarmerende lunsjstedene i Grunerløkka - Creperie De Mari

Søte Crêpes: En Nytelse for Smaksløkene ved Grunerløkka

La deg friste av Creperie De Mari's himmelske utvalg av søte crêpes. Våre delikatesser er perfekte for enhver søtmons og tilbyr en smaksopplevelse som kombinerer klassiske og nyskapende kombinasjoner. Enten du er i humøret for noe fruktig, sjokoladeinfisert eller en klassisk crêpe med sukker og sitron, har vi det som skal til for å tilfredsstille dine søte lyster. Besøk oss i Grunerløkka for en søt pause i hverdagen!
Galette - Salte Crêpes hos Creperie De Mari

Galette - Salte Crêpes

Oppdag den salte siden av crêpes med våre deilige galettes hos Creperie De Mari. Tradisjonelt laget med sarrasinmel, er våre galettes en fristende blanding av smakfulle fyllinger som vil vekke smaksløkene dine. Fra ferske grønnsaker til sprøstekt bacon og deilige oster, gir vår meny et bredt utvalg for alle. Ta turen til Grunerløkka og nyt en autentisk fransk opplevelse i hjertet av Oslo!
Veganske Crêpes hos Creperie De Mari

Veganske Crêpes

For de som søker plantebaserte alternativer, tilbyr Creperie De Mari et utvalg av velsmakende veganske crêpes. Våre veganske oppskrifter er laget med omhu og inneholder ferske, høykvalitets ingredienser som garantert vil glede både veganere og ikke-veganere. Fra søte fruktige fyllinger til hjertevarme grønnsaker, sørger vår meny for at alle får en uforglemmelig smaksopplevelse. Besøk oss i Grunerløkka for en sunn og deilig veganerrett!

Utforsk Mer Om Oss

Om kjøkkenet hos Creperie De Mari

Interiør av Creperie De Mari på Grunerløkka med gjester som nyter ferske crêpes

På Creperie De Mari er vi stolte av vårt autentiske kjøkken, der vi kombinerer tradisjonelle teknikker med et moderne preg. Våre retter er inspirert av den klassiske franske crêpe-kunsten, men med en unik vri som gjenspeiler det mangfoldige og kosmopolitiske miljøet i Grunerløkka. Hver crêpe lages med lidenskap og dedikasjon, og vi bruker kun de ferskeste råvarene for å sikre en eksepsjonell smaksopplevelse. Kom og nyt et lite stykke av Frankrike midt i hjertet av Oslo!

Bli en del av vårt team på Creperie De Mari!

Er du lidenskapelig opptatt av mat og service? Har du lyst til å jobbe i en atmosfære hvor kvalitet møter vennlighet? Bli med i vårt team på Creperie De Mari i hjertet av Grunerløkka. Vi tilbyr en arbeidsplass hvor hver dag er unik, og hvor du virkelig kan gjøre en forskjell. Sammen skaper vi minneverdige opplevelser for våre gjester. Send inn din søknad i dag og bli en del av vår voksende familie!

Spisested Grunerløkka Criperie De Mari: "Koselig atmosfære med tregulv og myke sitteputer hos vårt spisested i Grunerløkka.

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies). Ved å fortsette å bruke dette nettstedet, aksepterer du vår bruk av informasjonskapsler.  Lær mer