fbpx

Personvern for Creperie De Mari

Informasjon om den behandlingsansvarlige:

Denne personvernerklæringen viser hvordan Creperie de Mari Gruneløkka AS samler inn og behandler personopplysninger.

Behandlingsansvarlig for personopplysninger er administrerende direktør for Creperie de Mari Gruneløkka AS, Org.nummer: 921804709.

Denne uttalelsen gir deg informasjon som du har rett til når det samles inn data fra våre besøkende. I tillegg gir uttalelsen generell informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger og hvilke rettigheter du har som registrert.

Formål med behandling:

Creperie de Mari Gruneløkka AS kan samle inn grunnleggende kontaktinformasjon fra kunder for reservasjoner og eventuelle markedsføringskampanjer. Dette kan inkludere navn, e-postadresse, telefonnummer, og reservasjonsdetaljer.

Databehandling ved besøk i restauranten:

For å gi bedre service kan vi spørre om allergier eller matpreferanser. Denne informasjonen blir ikke lagret uten ditt uttrykkelige samtykke.

Bruk av kontaktskjema:

Personopplysningene vi mottar gjennom vårt kontaktskjema på nettsiden eller via e-post, brukes ikke til andre formål og vil ikke bli delt med tredjeparter uten å informere og få ditt samtykke. Når vi mottar henvendelser, slettes de når forespørselen er behandlet og avsluttet.

Lenker til andre nettsteder:

Vår nettside kan inneholde lenker til andre nettsteder. Vi er ikke ansvarlige for beskyttelsen av ditt privatliv og behandlingen av personopplysninger på andre nettsteder.

Spørsmål om personvern:

Spørsmål om personvern, se hvilke data som er registrert, korreksjoner, og sletting kan sendes til kontakt@creperiedemari.no.

Kontaktinformasjon for den behandlingsansvarlige:

Firma: Creperie de Mari Gruneløkka AS Org.nummer: 921804709 Adresse: Thorvald Meyers gate 63-67, 0552 Oslo, Norge Telefon: +47 46441626 E-post: kontakt@creperiedemari.no

Hvem vi er:

Vi er en restaurant beliggende i hjertet av Oslo, kjent for våre delikate crêpes.

Kommentarer og anmeldelser:

Vi setter pris på tilbakemeldinger fra våre gjester. Hvis du legger igjen kommentarer eller anmeldelser, vær oppmerksom på at denne informasjonen kan bli lagret for å forbedre vår service.

Media:

Dersom du laster opp bilder til vår nettside eller sosiale medier, vær oppmerksom på personlige data som kan være knyttet til bildet.

Dine rettigheter:

Du har rett til innsyn, retting og sletting av dine personopplysninger. Ta kontakt med oss for å utøve disse rettighetene.

Hvor dine data sendes:

Din data lagres sikkert med oss, og vi deler ikke informasjonen med tredjepart uten ditt samtykke.

Denne personvernerklæringen er ment for å sikre at dine personopplysninger behandles med respekt og integritet når du besøker vår restaurant eller nettside.

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies). Ved å fortsette å bruke dette nettstedet, aksepterer du vår bruk av informasjonskapsler.  Lær mer